Jeg oplever fejlen ‘Mobilabonnementer fra denne operatør kan ikke tilføjes'

Denne fejl kan vises, hvis du forsøger at installere et eSIM på en netværkslåst enhed.  Du kan tjekke, om din enhed er netværkslåst, ved at følge nedenstående trin:
  1. Gå til Indstillinger > Generelt, og tryk på Om.
  2. Under Operatørlåst, bør du se en besked, der siger Ingen SIM-restriktioner. Hvis du ikke kan se denne besked, skal du kontakte din operatør for at få din enhed låst op.
Hvis du har fået bekræftet hos din nuværende udbyder, at din enhed er låst op, bedes du kontakte support