Jeg oplever fejlmeddelelsen ‘Kan ikke gennemføre ændring af mobilabonnement'

Fejlmeddelelsen Kan ikke gennemføre ændring af mobilabonnement er relateret til en installationsfejl, som kan skyldes forskellige faktorer såsom: 1. For mange eSIMs er installeret på enheden. Enheder, der er kompatible med eSIM, giver dig mulighed for at installere flere eSIM, men det varierer afhængigt af enhedsmodellen, hvor mange eSIM du kan have aktive på samme tid. For eksempel kan iPhones gemme mellem 5 og 10 eSIMs afhængigt af enhedens lagerplads. For yderligere oplysninger bedes du kontakte producenten af din telefon. 2. Mobildata er deaktiveret i enhedens indstillinger 3. Hvis du forsøger at installere et eSIM, der allerede var installeret: De fleste ESIMs kan kun installeres én gang.
  • Du kan kontrollere, om eSIM er installeret på din enhed ved at gå til  Indstillinger GenereltOm> Rul ned for at finde ICCID (det er et 20-cifret nummer, der starter med 89XXXXXXXXXXXXXXXXXX og slutter med et tilfældigt ekstra tal). Hvis du bekræfter, at ICCID er blevet installeret, kan det være et spørgsmål om at lave et par justeringer for at oprette forbindelse. Se din installationsside for eSIM for at få alle detaljerne.
4. Dårlig forbindelse, når du forsøger at installere eSIM. Dette sker ofte, når man bruger et skibs wi-fi eller offentligt wi-fi. Hvis problemet fortsætter, bedes du kontakte support.