Jeg oplever langsomme netværkshastigheder

Hastigheden er afhængig af dækning, overbelastning eller prioritering af den lokale operatør.

Hvis dit eSIM kræver, at du tilføjer/opdaterer dine APN-indstillinger manuelt – og hvis du ikke gør dette rigtigt – kan det imidlertid misforstås, som om din forbindelse er langsom, selv om eSIM'et faktisk ikke er sat korrekt op.

Hvis du oplever en langsom netværkshastighed, skal du kontrollere, om du har opfyldt alle kravene fra din installationsside for eSIM, og fortsætte som beskrevet nedenfor:

Hvis du oplever langsomme netværkshastigheder efter at have udført ovenstående, kan du prøve at gøre følgende:

• Indstil kun din enhed til 3G, hvis 3G er tilgængelig

• Slå flytilstand til og fra

I tilfælde af, at dit eSIM understøtter mere end ét netværk, kan du også prøve at vælge et andet netværk, end du er tilsluttet i øjeblikket, for at se, om det giver en bedre service.