Kan jeg bruge iMessage med mit eSIM?

Ja, du kan godt bruge iMessage med dit eSIM.

Husk, at du muligvis skal nulstille iMessage efter installation af dit eSIM. Det kan du gøre ved at følge nedenstående trin:

1. Gå til Indstillinger på din enhed

2. Gå til Beskeder

3. Slå iMessage FRA

4. Slå iMessage TIL igen

5. Tryk på Send og modtag

6. Fjern markeringen af dit nummer, og sørg for, at din e-mailadresse er markeret. På denne måde kan du sende og modtage iMessages med kun en dataforbindelse.

Når du ikke længere har brug for dit eSIM og ønsker at skifte tilbage til dit Primære SIM, kan du gøre det ved at følge disse trin: Indstillinger > Beskeder > Send og modtag og tjek dit telefonnummer igen.

Du kan også se vores video nedenfor for yderligere oplysninger: