Miten aktivoin eSIMin iPhonessa tai iPadissä Turkissa?

Miten aktivoin eSIMin iPhonessa tai iPadissä Turkissa? Joissakin Turkista ostetuissa iPhoneissa ja iPadeissa eSIM on oletuksena poistettu käytöstä. Jos olet ostanut ja aktivoinut laitteesi 23.6.2020 jälkeen, eSIM-korttisi aktivoidaan asennuksen jälkeen, eikä sinun tarvitse noudattaa näitä ohjeita. Jos eSIM ei ole käytössä, ota yhteyttä mobiilioperaattoriisi.  Alla olevat ohjeet auttavat sinua aktivoimaan eSIM-korttisi laitteille, jotka on ostettu ennen 23. kesäkuuta 2020. Sinun on nollattava laitteesi suorittaaksesi seuraavan menettelyn, joten luo varmuuskopio ennen kuin jatkat.

1. Varmuuskopioi laitteesi. Varmista sitten, että se on päivitetty uusimpaan iOS- tai iPadOS-käyttöjärjestelmään.
  2. Napauta Asetukset > Yleiset > Siirrä tai nollaa
  3. Napauta Poista kaikki sisältö ja asetukset.
  4. Kun sitä pyydetään, syötä tunnuslause tai Apple ID -salasana. Tämä vahvistaa, että haluat pyyhkiä laitteesi.
  5. Kun laite on pyyhitty, palauta iPhone tai iPad varmuuskopiosta.

Kun olet valmis, voit nyt määrittää eSIM-kortin iPhonessa tai iPadissa.  Huomioi lisäksi, että Turkin paikallisten säännösten mukaan laitteen IMEI on rekisteröitävä keskukseen, jotta verkkovierailudatapalveluita voidaan käyttää vähintään 91 päivän ajan (kertynyt) 120 päivän aikana. Turkin laitetunnusrekisteri. Voit pyytää lisätietoja CEIR:istä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tukikanaviimme. Lähde: https://support.apple.com/en-us/HT211023