Miten asennan ja määritän eSIMin iOS-laitteessa?

Tarkista seuraavat taataksesi, että voit asentaa ja määrittää eSIMisi onnistuneesti:

Alla on vaiheittaiset ohjeet, mutta myös video-oppaamme voi olla hyödyllinen

eSIM voidaan asentaa laitteeseesi kolmella tavalla:

Tämä artikkeli opastaa sinua sekä QR-kooditavan että manuaalisen tavan käytössä.

I. PREPARATION

1. Kirjaudu Airalo-tilillesi.
  2. Siirry kohtaan Omat eSIMit.
  3. Etsi asennettava eSIM.
  4. Napauta Tiedot-painiketta.
  5. Napauta Asenna eSIM / Käytä datayhteyttä
  6. Napauta ylälaidan Manuaalinen-välilehteä
  7. Sinun pitäisi pystyä näkemään SM-DP + osoite ja aktivointikoodi. Merkitse se muistiin ja pidä tämä sivu auki, jotta voit kopioida tiedot myöhemmin.

II. ASENNUS

MANUAALINEN TAPA

1. Siirry laitteen asetuksiin
  2. Napauta Matkapuhelin tai Mobiili.
  3. Napauta Lisää matkapuhelinsopimus tai Lisää mobiilidatasopimus.

Add Data Plan

4. Valitse Syötä tiedot manuaalisesti. Sinua pyydetään syöttämään:

• SM-DP+ -osoite
    • Aktivointikoodi
    • Vahvistuskoodi (ja saatavilla Airalo-tililläsi)

5. Valitse -tunniste tai mukautettu tarra eSIM-korttillesi.

6. Valitse Oletusyhteys-sivulta eSIM pelkälle mobiilidatalle

7. Uuden eSIMisi tulisi näkyä kohdassa Mobiilidata tai Mobiilidatasopimukset.

QR-KOODITAPA

1. Siirry laitteen asetuksiin
  2. Napauta Matkapuhelin tai Mobiili
  3. Napauta Lisää matkapuhelinsopimus tai Lisää mobiilidatasopimus

Add Data Plan

4. Käytä tulostamaasi QR-koodia tai toista laitetta, jossa esität QR-koodin, eSIMisi QR-koodin skannaamiseen

5. Jos sitä pyydetään, syötä 4-numeroinen vahvistuskoodi. Voit ohittaa tämän vaiheen, jos et ole saanut vahvistuskoodia.

6. Valitse -tunniste tai mukautettu tarra eSIM-korttillesi.

7. Valitse Oletusyhteys-sivulta eSIM pelkälle mobiilidatalle

8. Uuden eSIMisi tulisi näkyä kohdassa Mobiilidata tai Mobiilidatasopimukset.

IV. DATANKÄYTTÖ (QR-KOODI TAI MANUAALINEN TAPA)

Kun olet asentanut eSIMin, sinun on myös tehtävä eSIMin asennussivun mukaiset muutokset yhteysasetuksiin.

1. Siirry laitteella kohtaan Asetukset > Matkapuhelin tai Asetukset > Mobiili.
  2. Napauta juuri asentamaasi eSIM-sopimusta.

3. Kytke KYTKE TÄMÄ YHTEYS PÄÄLLE eSIMillesi ja ota datavarkkovierailu käyttöön

4. Napauta samalla sivulla MATKAPUHELIMEN DATAVERKKO TAI MOBIILIDATAVERKKO. Kirjoita APN(tukiaseman nimi) laitteesi kenttään, jos tarpeen. APN:n tiedot löytyvät eSIMin asennustiedoista Airalo-sovelluksesta/-tililtä.

5. Palaa kohtaan Asetukset> Matkapuhelin tai Asetukset> Mobiili.

6. Valitse eSIM-korttisi matkapuhelindatalle tai mobiilidatalle. Muista kytkeä OFF "Salli matkapuhelindatan vaihto" välttääksesi maksut toisella linjallasi.

7. Siirry eSIM-asetuksiin ja valitse tuettu verkko.