Miten hankin eSIMin?

Voit hankkia eSIMin verkossa sivustollamme airalo.com tai Airalo-sovelluksesta.

Airalon sivustolla:

1. Luo Airalo-tili, tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili. 2. Etsi haluamasi maalle tai alueelle tarjolla olevat eSIMit. 3. Valitse haluamasi datapaketti. 4. Valitse maksutapa, hyväksy vaaditut kohdat ja napsauta Viimeistele tilaus.

5. Sinut ohjataan vahvistussivulle, ja saat vahvistussähköpostin.  6. Näet eSIMisi kohdassa eSIMin tiedot. eSIMisi löytyy myös Omat eSIMit -välilehdeltä.

7. Asenna uusi eSIM-korttisi laitteellesi noudattamalla eSIM-tietosivusi ohjeita.

Airalo-sovelluksessa:

1. Valitse Profiili ja siirry näytön ylälaidan kohtaan Kirjaudu sisään tai rekisteröi tili.

2. Syötä Kauppa-välilehdelle haluamasi maa, jotta voit etsiä tarjolla olevia eSIMejä.

3. Valitse haluamasi eSIM.

4. Valitse maksutapa ja napauta Viimeistele tilaus.

5. Siirry My eSIMs -välilehdelle ja napauta "Tiedot"

6. Asenna uusi eSIMisi laitteeseesi noudattamalla Asenna eSIM / Käytä datayhteyttä -sivun ohjeita.