Miten tarkistan, tukeeko iOS-laitteeni eSIMiä?

Laitteen eSIM-yhteensopivuus riippuu siitä, onko valmistaja asentanut siihen eSIMin. Tästä syystä meillä on luettelo eSIMiä tukevista laitteista.

Joissain maissa ja joillain alueilla saattaa olla malleja, jotka on lanseerattu ilman eSIM-yhteensopivuutta. Voi myös olla, että laitteen sinulle myynyt operaattori ei ole ottanut eSIM-ominaisuutta käyttöön.

Tarkista alla olevia ohjeita noudattamalla, tukeeko iOS-laitteesi eSIM-teknologiaa. Pidä mielessä, että ohjeet eivät välttämättä sovellu laitteeseesi. Paras tapa tarkistaa eSIM-yhteensopivuus on kysyä laitteen valmistajalta, myyjältä tai ensisijaiselta operaattorilta.

For iPhone:

1. Avaa Asetukset-sovellukset ja napauta Yleiset.
  2. Napauta Tietoja.
  3. Napauta Mallinumero, kunnes se vaihtuu AXXXX-yhdistelmäksi.
  4. Tarkista, että iPhonesi mallinumero ei ole kiinalaiselta alueelta. Tiedot löytyvät tästä linkistä.

Jos mallinumero ei vastaa mitään Manner-Kiinan, Hongkongin tai Macaon laitetta, laitteesi tulisi olla eSIM-yhteensopiva. Tarkista sitten noudattamalla alla olevia ohjeita, onko iPhonesi operaattorilukittu.

1. Avaa Asetukset-sovellukset ja napauta Yleiset.
  2. Napauta Tietoja.
  3. Selaa alas päin ja etsi Operaattorilukitus-kenttä. iPhoneasi ei ole lukittu, jos kohdan Operaattorilukitus vieressä lukee Ei SIM-rajoituksia.

For iPad:

1. Avaa Asetukset-sovellukset ja napauta Yleiset.
  2. Napauta Tietoja.
  3. Napauta Mallinumero, kunnes se vaihtuu AXXXX-yhdistelmäksi.
  4. Tarkista, että iPadisi mallinumero ei ole kiinalaiselta alueelta. Tiedot löytyvät tästä linkistä.

Jos mallinumero ei vastaa mitään Manner-Kiinan, Hongkongin tai Macaon versiota, laitteesi tulisi olla eSIM-yhteensopiva, kunhan se tukee mobiiliyhteyttä.

Muista kysyä eSIM-tuesta laitevalmistajalta, myyjältä tai ensisijaiselta operaattorilta, jos et ole varma asiasta.