Miten voin tallentaa eSIMin ohjeet myöhempää käyttöä varten?

Voit asentaa eSIMin joko ennen laskeutumista tai sen jälkeen. Paras aika asentaa eSIM riippuu aktivointikäytännöstä. Katso "Milloin voin asentaa eSIM-kortin?" saadaksesi lisätietoja eSIM-korttisi aktivointikäytännöstä. .

Kun asennat eSIMin, sinun on määritettävä eSIM suorittamalla datayhteyden käyttöönoton vaiheet (Omat eSIMit > Tiedot > Asenna eSIM / Käytä datayhteyttä).

Jos jätät asennuksen myöhemmäksi, datayhteyden käyttöönoton vaiheet on oltava käytettävissä. Voit tallentaa ne mobiililaitteeseesi seuraavasti:

Paikalliset ja alueelliset eSIMit

1. Siirry kohtaan Omat eSIMit ja napauta Tiedot
  2. Napauta Asenna eSIM / Käytä datayhteyttä
  3. Napauta kolmea pistettä oikeasta yläkulmasta
  4. Valitse Tallenna näyttökuva

Kansainväliset eSIMit

1. Siirry kohtaan Omat eSIMit ja napauta Tiedot
  2. Napauta Asenna eSIM / Käytä datayhteyttä
  3. Napauta kolmea pistettä oikeasta yläkulmasta
  4. Valitse Tallenna näyttökuva
  5. Valitse seuraava määränpäämaa tallentaaksesi asetukset sen mukaisesti.*
*APN-asetukset ovat maakohtaisia, ja juuri siksi on tärkeä valita maa, jotta voit tallentaa asennus/datankäyttövaiheet kyseiselle määränpäälle.

Asennus/datankäyttövaiheet tallennetaan laitteeseesi tulevaa käyttöä varten, jotta voit viimeistellä asetukset ja alkaa nauttia eSIMistäsi.