En kykene skannaamaan QR-koodia

Jos et kykene skannaamaan annettua QR-koodia, voit asentaa eSIMin syöttämällä eSIMin asennustiedot manuaalisesti, jos käytät Android-laitetta.  iOS-laitteissa voit valita suoran tavan asentaa eSIM samaan laitteeseen tai manuaalisen tavan. Voit halutessasi jatkaa eSIMin asentamista manuaalisesti seuraavasti: iOS:
  1. Omat eSIMit -välilehdeltä löydät manuaaliset asennuksen tiedot sekä sovellukselle että sivustolle.
  2. Siirry laitteen asetuksiin
  3. Siirry kohtaan Mobiiliverkot
  4. Lisää mobiilidatasopimus
  5. Valitse Syötä tiedot manuaalisesti. Sinua pyydetään syöttämään:
    • SM-DP+ -osoite
    • Aktivointikoodi
    • Vahvistuskoodi (jos saatavilla)
  1. Kytke eSIM päälle kohdassa Mobiilidatasopimus
  2. Valitse eSIM mobiilidatalle
  3. Ota Dataverkkovierailu käyttöön (poista ensisijainen yhteys pois käytöstä välttääksesi operaattorisi palveluntarjoajan verkkovierailukulut ollessasi ulkomailla)
  4. Määritä APN (tukiaseman nimi) laitteessa, jos tarpeen. Jos eSIMisi vaatii APN-asetuksia, APN-tiedot löytyvät eSIMin asennustiedoista
Android:
  1. Omat eSIMit -välilehdeltä löydät manuaaliset asennuksen tiedot sekä sovellukselle että sivustolle
  2. Siirry laitteen asetuksiin
  3. Napauta Verkko ja Internet
  4. Napauta Lisää-kuvaketta kohdan Mobiiliverkko vierestä
  5. Napauta Seuraava, kun sinulta kysytään: “Eikö sinulla ole SIM-korttia?”
  6. Napauta Syötä koodi manuaalisesti. Sinua pyydetään syöttämään QR-kooditiedot (SM-DP+ -osoite) eSIMin asennussivun Manuaalinen asennus -välilehdeltä.
  7. Ota eSIM käyttöön kohdassa Mobiiliverkko
  8. Ota Mobiilidata käyttöön
  9. Ota Dataverkkovierailu käyttöön (poista ensisijainen yhteys pois käytöstä välttääksesi operaattorisi palveluntarjoajan verkkovierailukulut ollessasi ulkomailla)
  10. Määritä APN (tukiaseman nimi) laitteessa, jos tarpeen. Jos eSIMisi vaatii APN-asetuksia, APN-tiedot löytyvät eSIMin asennustiedoista