Finnes det eSIM for landet jeg skal til?

Vi har mest sannsynlig akkurat det eSIM du leter etter! Airalo har dekning i over 200 land og regioner! Besøk startsiden eller last ned Airalo-appen gratis fra Apple App Store (iOS) eller Google Play Store (Android) og skriv inn ønsket land for å se en liste over tilgjengelige eSIM-abonnementer. Hvis du har spørsmål, må du gjerne kontakte kundestøtten.