Hvordan aktiverer jeg eSIM på en iPhone eller iPad i Tyrkia?

Hvordan aktiverer jeg eSIM på en iPhone eller iPad i Tyrkia? Noen iPhones og iPads kjøpt i Tyrkia rapporteres å ha eSIM deaktivert som standard. Hvis du har kjøpt og aktivert enheten din etter 23. juni 2020, aktiveres eSIM-kortet ditt etter oppsett, og du trenger ikke følge disse instruksjonene. Hvis eSIM ikke er aktivert, må du kontakte din mobiloperatør.  Instruksjonene nedenfor hjelper deg med å aktivere eSIM for enheter som ble kjøpt før 23. juni 2020. Du må tilbakestille enheten din for å fullføre den følgende prosedyren. Utfør en sikkerhetskopiering før du fortsetter.

1. Sikkerhetskopier enheten din. Sørg for at den er oppdatert til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS.
  2. Trykk på Innstillinger > Generelt > Overfør eller tilbakestill
  3. Trykk på Slett alt innhold og alle innstillinger.
  4. Skriv inn Apple-ID-passordet når du blir bedt om det. Bekreft deretter at du ønsker å slette alt på enheten.
  5. Etter fullført sletting, bruker du sikkerhetskopien til å gjenopprette din iPhone eller iPad.

Når du er ferdig, kan du nå sette opp et eSIM på iPhone eller iPad.  I tillegg, vær oppmerksom på at i henhold til Tyrkias lokale regelverk, for å bruke roamingdatatjenester i 91 dager (akkumulert) eller mer per 120 dagers periode, bør enhetens IMEI registreres hos sentralen Utstyrsidentitetsregister for Tyrkia. Vi anbefaler deg å kontakte CEIR for mer informasjon. Hvis du har spørsmål, må du gjerne kontakte kundestøtte. Kilde: https://support.apple.com/en-us/HT211023