Hvordan får jeg en Airalo-konto?

Det er to måter å ordne seg en Airalo-konto på, via Airalos nettsted eller Airalo-appen.

På Airalo-nettstedet:

1. Gå til Airalos nettsted.
  2. Klikk på Logg inn / Registrer deg øverst til høyre.

3. For å registrere deg med Facebook eller Google eller Apple-ID klikker du på ikonet for enten Apple, Facebook eller Google nederst. For å registrere deg med e-post skriver du inn opplysningene i skjemaet og klikker på Registrer deg.

4. Aktiveringskoden sendes til din e-post. 5. Skriv inn aktiveringskoden og trykk på Fortsett.

I Airalo-appen:

1. Åpne Airalo-appen.

2. Trykk på Profil i den nederste menyen.

3. Trykk på Logg inn / Registrer deg.

4. For å registrere deg med Facebook eller Google eller Apple ID, klikk på Apple, Facebook eller Google-ikoner nederst. For å registrere deg via e-post, skriv inn detaljene dine i skjemaet og klikk på Registrering.

5. aktiveringskoden vil bli sendt til din e-post. 8. Skriv inn aktiveringskoden og trykk på Fortsett.. Hvis du har spørsmål, må du gjerne kontakte kundestøtten..