Hvordan installerer og konfigurerer jeg eSIM på iOS-enheten?

Kontroller først følgende for å garantere at installasjonen og konfigureringen av ditt eSIM utføres på riktig måte:

Nedenfor finner du trinnvise veiledninger, men du kan også ha nytte av videoveiledningene våre

Det er tre måter å installere et eSIM på enheten din:

Denne artikkelen hjelper deg med installering med QR-kode og manuelt.

I. KLARGJØRING

1. Logg inn på Airalo-kontoen din.
  2. Gå til Mine eSIM.
  3. Finn eSIM du ønsker å installere.
  4. Trykk på Detaljer.
  5. Trykk på Installer eSIM / Få tilgang til data
  6. Trykk på fanen Manuelt øverst
  7. Du skal kunne se SM-DP + adresse og aktiveringskode. Noter dette ned eller hold siden oppe for å kunne kopiere informasjonen senere.

II. INSTALLERING

MANUELT

1. På enheten din, gå til Innstillinger
  2. Trykk på Mobil.
  3. Trykk på Legg til Mobilabonnement eller Legg til Mobildataabonnement.

Add Data Plan

4. Velg Skriv inn informasjon manuelt. Du blir bedt om å skrive inn:

• SM-DP+-adresse
    • Aktiveringskode
    • Bekreftelseskode (hvis tilgjengelig på Airalo-kontoen din)

5. Velg en -etikett eller tilpasset etikett for eSIM-kortet ditt.

6. På siden for Standardlinje velger du eSIM for bare mobildata

7. Du skal kunne se ditt nye eSIM under Mobildata eller Mobildataabonnementer.

QR-KODE

1. På enheten din, gå til Innstillinger
  2. Trykk på Mobil
  3. Trykk på Legg til Mobilabonnement eller Legg til Mobildataplan

Add Data Plan

4. Skann QR-koden som du har skrevet ut, eller som du har klart på en annen enhet

5. Skriv inn den firesifrede bekreftelseskoden hvis bedt om det. Du kan hoppe over dette trinnet hvis du ikke har fått bekreftelseskoden.

6. Velg en -etikett eller tilpasset etikett for eSIM-kortet ditt.

7. På siden for Standardlinje velger du eSIM for bare mobildata

8. Du skal kunne se ditt nye eSIM under Mobildata eller Mobildataabonnementer.

IV. FÅ TILGANG TIL DATA (QR-KODE ELLER MANUELT)

Etter at du har installert ditt eSIM, må du gjøre nødvendige tilpasninger for tilkobling i henhold til informasjonen på installeringssiden til ditt eSIM.

1. På enheten din, gå til Innstillinger>Mobil eller Innstillinger>Mobil.
  2. Trykk på eSIM-abonnementet du nettop har installert.

3. Trykk på SLÅ PÅ DENNE LINJEN for ditt eSIM og aktiver dataroaming

4. På den samme siden trykker du på MOBILDATANETTVERK. Skriv inn APN(Access Point Name) i feltet på enheten hvis påkrevd. Du finner APN-informasjonen i eSIM-installeringsinformasjonen i Airalo-appen/-kontoen.

5. Gå tilbake til Innstillinger>Mobil eller Innstillinger>Mobil.

6. Velg eSIM-kortet ditt for Mobildata eller Mobildata. Sørg for å slå AV "Tillat veksling av mobildata" for å unngå belastninger på den andre linjen.

7. Gå til eSIM-innstillingene og velg det støttede nettverket.