Hvordan kan jeg lagre eSIM-instruksjonene til senere?

Du kan installere eSIM enten før eller etter du lander. Hvilket tidspunkt som er best for å installere eSIM, avhenger av aktiveringspolicyen. Vennligst se "Når kan jeg installere eSIM-kortet mitt?" for mer informasjon om eSIMs aktiveringspolicy .

Når du skal installere eSIM, må du konfigurere eSIM ved å fullføre trinnene for å få tilgang til data (Mine eSIM> Detaljer> Installer eSIM / Få tilgang til data).

Hvis du venter til senere med å konfugurere, må du har disse trinnene for datatilgang lett tilgjengelig. Du kan lagre dem på mobilenheten på følgende måte:

Lokale og regionale eSIM

1. Gå til Mine eSIM og trykk på Detaljer
  2. Trykk på Installer eSIM / Få tilgang til data
  3. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre
  4. Velg Lagre et skjermbilde

Globale eSIM

1. Gå til Mine eSIM og trykk på Detaljer
  2. Trykk på Installer eSIM / Få tilgang til data
  3. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre
  4. Velg Lagre et skjermbilde
  5. Velg neste destinasjonsland for å lagre riktige innstillinger.*
*APN-innstillingene kan variere avhengig av land. Derfor er det viktig å velge land, slik at du kan lagre trinnene for installering/datatilgang som gjelder for den riktige destinasjonen.

Trinnne for installering/datatilgang lagres på enheten, slik at du senere kan fullføre konfigureringen og få fullt utbytte av ditt eSIM.