Hvordan skaffer jeg meg et eSIM?

Du får eSIM på nett fra nettstedet airalo.com eller gjennom Airalo-appen.

På Airalo-nettstedet:

1. Registrer deg for en Airalo-konto, eller logg inn hvis du allerede har en konto. 2. Søk etter tilgjengelig eSIM for ønsket land eller region. 3. Velg din foretrukne dataplan. 4. Velg betalingsmåte, godta nødvendige elementer og klikk på «Fullfør bestilling».

5. Du blir sendt til en bekreftelsesside og få tilsendt en bekreftelses-e-post.  6. Gå til Detaljer for å se dine eSIM. Du finner også dine eSIM under fanen Mine eSIM.

7. Installer det nye eSIM-kortet på enheten din ved å følge instruksjonene fra eSIM-detaljersiden.

I Airalo-appen:

1. Velg Profil og gå til «Logg inn eller registrer deg» øverst på siden.

2. I fanen Butikk skriver du inn ønsket land for å søke etter tilgjengelig eSIM.

3. Velg ønsket eSIM.

4. Velg betalingsmåte og trykk på «Fullfør bestilling».

5. Gå til Mine eSIMs -fanen og trykk på «Detaljer»

6. Installer ditt nye eSIM på enheten ved å følge instruksjonene fra siden Installer eSIM / Få tilgang til data.