Jeg får ikke skannet QR-koden

Hvis du ikke kan skanne QR-koden du har fått oppgitt, kan du installere eSIM ved å skrive inn eSIM-installeringsinformasjonen manuelt hvis du har en annen Android-enhet.  For iOS-enheter kan du velge en direkte måte å installere eSIM på den samme enheten, eller du kan bruke manuell måte. Hvis du heller foretrekker å installere eSIM manuelt, kan du gjøre det på følgende måte: På iOS:
  1. Gå til Mine eSIM for å finne informasjon om manuell installering via appen eller nettstedet.
  2. Gå til Innstillinger på enheten
  3. Gå til Mobilnettverk
  4. Legg til Mobildataabonnement
  5. Velg Skriv inn informasjon manuelt. Du blir bedt om å skrive inn:
    • SM-DP+-adresse
    • Aktiveringskode
    • Bekreftelseskoden (hvis tilgjengelig)
  1. Slå på eSIM under Mobilabonnement
  2. Velg eSIM for Mobildata
  3. Aktiver dataroaming (slå av den primære linjen, slik at du unngår roaminggebyrer fra operatøren din når du er utenlands)
  4. Konfigurer APN (Access Point Name) på enheten hvis påkrevd. Hvis APN-innstillinger er påkrevd for ditt eSIM, finner du APN-detaljene på installasjonssiden for eSIM
På Android:
  1. Gå til Mine eSIM for å finne informasjon om manuell installering via appen eller nettstedet
  2. Gå til Innstillinger på enheten
  3. Trykk på Nettverk og internett
  4. Trykk på Legg til ved siden av Mobilnettverk
  5. Trykk på Neste når du blir spurt «Har du ikke et SIM-kort?»
  6. Trykk på Skriv inn kode manuelt. Du blir bedt om å skrive inn informasjon til QR-koden (SM-DP+-adresse) som du finner under fanen for manuell installering på eSIM-installeringssiden.
  7. Slå på eSIM under Mobilnettverk
  8. Aktiver Mobildata
  9. Aktiver dataroaming (slå av den primære linjen, slik at du unngår roaminggebyrer fra operatøren din når du er utenlands)
  10. Konfigurer APN (Access Point Name) på enheten hvis påkrevd. Hvis APN-innstillinger er påkrevd for ditt eSIM, finner du APN-detaljene på installasjonssiden for eSIM