Hvordan finner jeg ut hvilket eSIM som bruker data?

Slik finner du ut hvilket av dine eSIM bruker data:

På iOS:

Du finner ut hvilket eSIM som er valgt til databruk, på følgende måte:

1. Gå til Innstillinger enheten
  2. Trykk på Mobil
  3. Gå til Mobildata for å se hvilket abonnement som er valgt til databruk

Hvis du har flere eSIM-er installert, vil enheten din vise de tilgjengelige abonnementene så lenge de er "På" under Mobilabonnementer.

På Android-enheter:

(Pleiemerknad disse trinnene kan variere avhengig av enheten din. Disse trinnene gjelder ikke for Samsung-enheter).

1. Gå til Innstillinger på enheten
  2. Gå til Nettverk og internett
  3. Gå til Mobilnettverk for å finne aktive abonnementer

Hvis du har installert flere eSIM, vil enheten spesifisere hvilket eSIM som brukes, ved å vise etiketten. eSIM-etiketten er kallenavnet du valgte for eSIM da du installerte det.

På Samsung-enheter:

1. Gå til Innstillinger på enheten
  2. Gå til Tilkoblinger
  3. Gå til Håndtering av SIM-kort
  4. Bla ned og sjekk under Foretrukket SIM-kort hvilken linje som er valgt under Mobildata.