Hvordan endrer jeg merkingen av eSIM?

De fleste telefoner lar deg lagre flere eSIM-profiler og bytte mellom dem ved behov.

Under en eSIM-installering vil enheten din automatisk merke et nytt eSIM. Etterpå kan du gå til enhetens innstillinger og endre merkingen.

Vi anbefaler å velge et navn som enkelt identifiserer det aktuelle eSIM (f.eks. Italia eSIM eller Airalo eSIM).

Bruk følgende framgangsmåte for å endre merkingen av eSIM på din iOS- og Android-enhet.

iOS-enheter

1. GÅ til Innstillinger.
  2. TRYKK på Mobil.
  3. Under SIM TRYKKER du på eSIM du ønsker å redigere.
  4. TRYKK på Navn på mobilabonnement.
  5. TRYKK på standard eSIM-merke.
  6. Gi det et NYTT NAVN i feltet Tilpass merking.

Samsung Galaxy-enheter

1. GÅ til Innstillinger.
  2. TRYKK på Tilkoblinger.
  3. TRYKK på Håndtering av SIM-kort.
  4. TRYKK på eSIM-profilen du ønsker å redigere.
  5. Gi eSIM et NYTT NAVN.
  6. TRYKK på Ferdig når du har gitt eSIM et nytt navn.

Google Pixel-enheter

1. GÅ til Innstillinger.
  2. TRYKK på Nettverk og internett.
  3. TRYKK på SIM og velg det eSIM som du ønsker å redigere.
  4. TRYKK på blyanten.
  5. Gi eSIM et NYTT NAVN (Du kan også endre fargen på merkingen).
  6. TRYKK på Lagre etter at du har gitt eSIM et nytt navn.

eSIM skal nå være registrert med et nytt navn på enheten. Du kan fint ombestemme deg. Du kan endre eSIM-merkingen så mange ganger du ønsker.

Hvis du har spørsmål, må du gjerne kontakte kundestøtten, så hjelper vi deg gjerne.