Hvorfor ser jeg ikke 5G i statuslinjen på iPhone?

Etter at du har bekreftet at enheten din* og ditt eSIM støtter tilkobling til 5G-nettverk, skal du kunne oppnå en mye høyere datahastighet. Hvis du ikke ser 5G i statuslinjen på din iPhone, kan du gjøre følgende:
  1. Sørg for at du er i et område med 5G-dekning.
  2. Gå til Innstillinger > Mobil > TRYKK PÅ foretrukket SIM > Alternativer for mobildata. Hvis Tale og data har 5G på, er 5G aktivert på enheten. Hvis 5G ikke er et alternativ, støtter ikke eSIM 5G.
  3. Hvis enheten din har 5G aktivert, slår du på flymodus og slår det av igjen for å koble til 5G-nettverket.
  Hvis du fortsatt ikke har en 5G-tlkobling, kan du ta kontakt med kundestøtten for mer hjelp. *Bare iPhone 12-modller eller nyere fungerer med 5G-mobilnettverk. *Et område med 5G-dekning må koble til et 5G-nettverk. Hvis man er for langt unna, kan hastighetene reduseres til 4G eller LTE.