Kan jeg bruke delt internett-funksjon (personlig Hotspot)?

Ja, du kan bruke en egen hotspot (delt internett) med ditt eSIM så lenge det er støttet av enheten og nettverket.

På iOS:

1. Gå til Innstillinger
  2. Delt internett
  3. Slå på «Tillat andre å koble til»

Gå til eSIM-installasjonssiden for å undersøke om APN er påkrevd. Hvis eSIM krever at APN konfigureres manuelt, må du gjøre det med APN for delt internett også på følgende måte:

1. Gå til Innstillinger på enheten
  2. Gå til Mobildata
  3. Gå til ditt eSIM under Mobildataabonnementer
  4. Gå til Mobildatanettverk
  5. I feltet for APN for delt internett skriver du inn APN slik det står i installasjonsdetaljene for eSIM (bare små bokstaver, alt i ett ord)
  6. La brukernavn og passord stå tomt

På Android:

For å dele internett på enheten følger du følgende trinn:

1. Angi en APN før du aktiverer internett-deling
  2. Fra startskjermen på enheten går du til Innstillinger (dra ned varslingslinjen og trykk på tannhjul-ikonet)
  3. Gå til Nettverk og internett
  4. Trykk på "Hotspot og nettdeling.
  5. Trykk på alternativet for Wi-Fi hotspot og slå på Wi-Fi hotspot.