Kan jeg motta anrop på primærnummeret mitt?

Ja, hovednummeret ditt skal kunne motta anrop hvis enheten din støtter det å ha et SIM-kort og et eSIM aktivert på samme tid. Hvis du bruker iPhone, er det kjekt å vite at bestemte modeller har Dual SIM Dual Standby (DSDS) som gjør at enheten kan være tilkoblet både SIM og eSIM samtidig.  Men antall aktive eSIM du kan ha på enheten, endres avhengig av modellen. Med iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13 og iPhone 13 mini kan du bruke dobbel-SIM, enten to aktive eSIM eller ett nano-SIM og ett eSIM. iPhone 12-modeller, iPhone 11-modeller, iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR har dobbel-SIM med ett nano-SIM og ett eSIM, men du kan bare ha ett aktivt eSIM om gangen. For mer informasjon kan du kontakte enhetens produsent. Husk også at gebyrer for dataroaming kan tilkomme anropstjenesten avhengig av operatøren.  Hvis du har spørsmål, må du gjerne kontakte kundestøtten.