Kan jeg ringe eller sende SMS med eSIM?

Med de fleste eSIM fra Airalo vil du ikke kunne ringe eller sende tekstmeldinger med, siden våre eSIM-pakker bare inkluderer data. Telefontjenester som tekstmeldinger (SMS) og anrop er ikke tilgjengelige med et eSIM som bare inkluderer data. Du kan derimot bruke internett-baserte anrop og meldinger.

Husk at hvis du planlegger å bruke apper fra tredjeparter til å ringe eller sende tekstmeldinger over internett, må du sørge for å ha konfigurert dem før du bruker ditt eSIM

Du finner hvilket abonnement som støttes av det ønskede eSIM, før du kjøper det, ved å gå til KJØP NÅ> Ytterligere informasjon> Abonnementstype.

I Airalo-appen

På Airalo-nettstedet