Slik fjerner du et eSIM fra iOS-enheten

Du kan trygt fjerne eSIM fra enheten under følgende forhold:

eSIM har ikke lenger en aktiv datapakke

• Når du kjøper et eSIM fra Airalo, kommer det alltid med en datapakke som er klar til aktivering. Du ser i kontoen din (i Airalo-appen eller på nettstedet) om det fortsatt er en aktiv datapakke tilknyttet ditt eSIM (som fortsatt er gyldig). Hvis dette er tilfellet, må du ikke slette eSIM fra enheten.

Du har ikke bruk for det lenger

• Enkelte eSIM fra Airalo kan bare brukes én gang og kan ikke fylles opp. Slike eSIM kan du fjerne når du er ferdig med å bruke dem.
  • Hvis du har et eSIM du ikke kommer til å bruke mer, kan du trygt fjerne det.

Ditt nye eSIM gjelder for samme land/region

• Når du Kjøper et eSIM fra butikken, vil du motta et nytt eSIM hver gang. Nye eSIM alltid installeres. Det er alltid best å installere helt fra bunn av for å unngå mulig forvirring angående hvilket eSIM som er i enheten.

For å fjerne eSIM fra enheten går du til enhetens mobilinnstillinger, trykker på eSIM du ønsker å fjerne, og velger alternativet for å fjerne mobildataabonnement. Avhengig av hvilken enhet du har, kan alternativet hete «Fjern eSIM», «Slett mobildataabonnement» eller noe lignende.

For trinnvise instruksjoner om hvordan du fjerner eSIM-er fra iOS-enheter, vennligst se 'Hvordan kan jeg fjerne et eSIM fra iOS-enheten min enhet?'.

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte brukerstøtten.