Hoe installeer ik een Airalo-eSIM direct op mijn iOS-apparaat?

Please follow the steps in this article to check if your iOS device supports eSIMs and is carrier-unlocked. Not all iOS devices are eSIM-compatible, so it's a good idea to check that your device supports eSIMs before getting started.

Zodra je hebt bevestigd dat je iOS-apparaat eSIM's ondersteunt en verbonden is met een stabiele internetverbinding, kun je deze stappen volgen om een eSIM in te stellen.

II. TOEGANG TOT GEGEVENS

1. OPEN de Airalo-app.
  2. TIK op Mijn eSIM's.
  3. TIK op de eSIM die je wilt installeren.
  4. TIK op Instructies bekijken.
  5. TIK op Direct.
  6. TAP Installeer eSIM.
  7. TIK op VOLGENDE om de stapsgewijze handleiding te doorlopen.
  8. TIK tweemaal op Doorgaan.
  9. WACHT een paar minuten tot je eSIM geactiveerd is.
  10. TAP Klaar.
  11. VOEG een Labiel mobiel abonnement toe aan de zojuist geïnstalleerde eSIM.
  12. TIK op Secundair.
  13. VOER Airalo of je voorkeurslabel in.
  14. TIK op Gereed.
  15. TAP Doorgaan.
  16. SELECTEER je Primaire lijn voor bellen en tekstberichten.
  17. TIK op Doorgaan.
  18. SELECTEER je Primaire lijn voor iMessage en FaceTime.
  19. TIK op Doorgaan.
  20. SELECTEER je Airalo-eSIM voor mobiele gegevens.
  21. ZORG dat Overschakelen naar mobiele gegevens toestaan is uitgeschakeld.
  22. TIK op Doorgaan.

Nadat u deze stappen heeft voltooid, ziet u een bevestiging dat de eSIM succesvol is geïnstalleerd. Zodra uw eSIM is geïnstalleerd, volgt u de instructies op de eSIM-installatiepagina om een goede connectiviteit te garanderen.

II. TOEGANG TOT GEGEVENS

1. GA naar Instellingen.
  2. TAP Mobiel of mobiel.
  3. TIK op je eSIM.
  4. ZORG dat de eSIM is ingeschakeld. Zo niet, schakel dan Deze lijn inschakelen in.
  5. CONTROLEER of je Gegevensroaming moet inschakelen op je apparaat door de Airalo-app te openen en je eSIM-instructies te bekijken.
  6. SCHAKEL Gegevensroaming IN of UIT.
  7. GA terug naar Mobiele instellingen.
  8. TIK op Mobiele gegevens en selecteer je eSIM.

Je eSIM maakt automatisch verbinding met een ondersteund mobiel netwerk.

Je kunt ook de instructies voor directe installatie van een eSIM voor iOS-apparaten in deze video bekijken en volgen: INSERT VIDEO Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam. We helpen je graag.

Geef je de voorkeur aan een andere installatiemethode? Je kunt deze andere installatiemethoden volgen: