Jeg kan ikke scanne min QR-kode

Hvis du ikke kan scanne den medfølgende QR-kode, kan du installere eSIM ved at indtaste installationsoplysningerne for eSIM manuelt, hvis du har en Android-enhed.  For iOS-enheder kan du vælge Direkte metode til installation af eSIM på den samme enhed eller den manuelle metode. Du kan også fortsætte med at installere eSIM manuelt ved at følge nedenstående trin: På iOS:
  1. Gå til fanen Mine eSIMs for at finde dine Manuelle installationsoplysninger via appen eller hjemmesiden.
  2. Gå til Indstillinger på din enhed
  3. Go to Mobilnetværk
  4. Tilføj Abonnement med mobildata
  5. VælgIndtast oplysninger manuelt. Du bliver bedt om at indtaste:
    • SM-DP+ Adresse
    • Aktiveringskode
    • Bekræftelseskode (hvis tilgængelig)
  1. Tænd for dit eSIM under Mobilabonnement
  2. Vælg dit eSIM til Mobildata
  3. Aktiver dataroaming (sluk for din primære forbindelse i udlandet for at undgå roamingafgifter fra din udbyder)
  4. Indstil et APN(adgangspunktnavn) på din enhed, hvis det er nødvendigt. Hvis APN-indstillingerne er påkrævet for dit eSIM, kan du finde APN-oplysningerne i installationsoplysningerne for eSIM
På Android:
  1. Gå til fanen Mine eSIMs for at finde dine Manuelle installationsoplysninger via appen eller hjemmesiden
  2. Gå til Indstillinger på din enhed
  3. Tryk på Netværk og internet
  4. Tryk på ikonet Tilføj eller ved siden af ikonetMobilnetværk
  5. Tryk på Næste, når du bliver spurgt: “Har du ikke et SIM-kort?”
  6. Tryk på Indtast kode manuelt. Du vil blive bedt om at indtaste oplysningerne om QR-koden (SM-DP+Adresse), som du finder på fanen Manuel installation på din installationsside for eSIM.
  7. Aktiver dit eSIM under Mobilnetværk
  8. Aktivér Mobildata
  9. Aktiver dataroaming (sluk for din primære forbindelse i udlandet for at undgå roamingafgifter fra din udbyder)
  10. Indstil et APN(adgangspunktnavn) på din enhed, hvis det er nødvendigt. Hvis APN-indstillingerne er påkrævet for dit eSIM, kan du finde APN-oplysningerne i installationsoplysningerne for eSIM