Kan jeg få adgang til alle apps og hjemmesider med min eSIM-mobildata?

Med et eSIM fra Airalo kan du få adgang til mange apps og hjemmesider, så længe der ikke er nogen restriktioner fra den app eller hjemmeside, du ønsker at bruge. Nogle apps eller hjemmesider, begrænser adgangen på grund af:
  • Proxy-indstillinger
  • Sikkerhedsprotokoller
  • Begrænsninger for lokation/tjenesteudbyder
eSIM-data kræver en routing-metode, der opererer gennem en "roaming-platform". På grund af appens eller hjemmesidens sikkerhedsindstillinger er de derfor muligvis ikke tilgængelige.  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte support.