Kan jeg geninstallere et eSIM?

De fleste eSIMs kan ikke installeres igen, hvilket betyder, at hvis du fjerner dit eSIM, kan det medføre, at du ikke kan downloade det igen. Vi anbefaler i stedet, at du midlertidigt deaktiverer dit eSIM, når du ikke bruger det, for at spare på dataforbruget. Men når eSIM er aktiveret, stopper eSIM gyldigheden ikke. Kontakt os for yderligere oplysninger.