Miksi en näe 5G:tä iPhoneni tilarivillä?

Kun olet varmistanut, että laitteesi* ja eSIM tukevat 5G-verkkoa, sinun tulisi kyetä muodostamaan yhteys paljon suuremmalla datanopeudella. Jos iPhonen tilarivillä ei lue 5G, toimi seuraavasti:
  1. Varmista, että olet 5G-verkon katealueella.
  2. Siirr kohtaan Asetukset > Matkapuhelin > napauta ensisijaista SIM-korttia > Mobiilidata. Jos Puhe ja data -asetuksena on 5G päällä, 5G on aktivoitu laitteessasi. Jos 5G ei ole käytettävissä, eSIM ei tue 5G:tä.
  3. Jos 5G on aktivoitu laitteessasi, kytke lentokonetila päälle ja kytke se sitten pois yhdistääksesi uudelleen 5G-verkkoon.
  Jos sinulla ei edelleenkään ole 5G-yhteyttä, pyydä meiltä apua tukikanavillamme. *Vain iPhone 12 -mallit ja uudemmat toimivat 5G-matkapuhelin- tai -mobiiliverkoilla. *Jotta voit yhdistää 5G-verkkoon, alueella on oltava 5G-kate. Jos olet liian kaukana, nopeus saattaa hidastua tai yhteys laskea 4G- tai LTE-yhteydeksi.