Montako eSIMiä voin asentaa?

eSIMiä tukeviin laitteisiin voi asentaa useita eSIMejä. Kuitenkin se, montako eSIMiä voi olla aktiivisena samanaikaisesti, riippuu laitemallista. Dual Active Dual SIM standby -laitteisiin voidaan asentaa useita eSIMejä milloin vain. Esimerkiksi iPhoneihin voi tallentaa 5–10 eSIMiä, kun taas Samsung Galaxy, Google Pixel, Huawei- ja muihin Android-laitteisiin mahtuu 5–7 eSIMiä. Kuitenkin aktiivisten eSIMien maksimimäärä riippuu laitemallista. iPhone 13:ssa ja uudemmissa ja Google Pixel 7:ssä ja uudemmissa voit käyttää kahta SIM-korttia joko käyttämällä kahta aktiivista eSIMiä tai nano-SIMiä ja eSIMiä. iPhone 12 -malleissa, iPhone 11 -malleissa, iPhone XS:ssä, iPhone XS Maxissa ja iPhone XR:ssä on tilaa kahdelle SIM-kortille, kun käytetään nano-SIM-korttia ja eSIMiä, mutta vain yksi eSIM voi olla aktiivinen kerrallaan. Useimmissa Android-laitteissa vain yksi eSIM voi olla aktiivinen. Kuitenkin Google Pixel 7 ja uudemmat mallit kykenevät käyttämään kahta eSIM-profiilia samanaikaisesti, jos operaattorisi sallii sen. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä tukitiimiimme, niin autamme mielellämme.