Hoe kan ik een eSIM kopen?

Je kunt een eSIM online kopen op onze website airalo.com of via de Airalo-app.

Op de Airalo-website:

1. Meld je aan voor een Airalo-account of log in als je al een account hebt.

2. Zoek naar beschikbare eSIM’s voor het gewenste land of de gewenste regio.

3. Selecteer je gewenste gegevensabonnement.

4. Kies je betaalmethode, ga akkoord met de vereiste items en klik op “Bestelling voltooien”.

5. Je wordt naar een bevestigingspagina geleid en ontvangt een bevestigings-e-mail.

6. Ga naar eSIM-gegevens om je eSIM te bekijken. Je kunt je eSIM ook vinden op het tabblad “Mijn eSIM’s”.

7. Installeer je nieuwe eSIM op je apparaat door de instructies van de pagina eSIM-gegevens te volgen.

In de Airalo-app:

1. Selecteer Profiel en ga bovenaan naar “Inloggen of aanmelden voor een account”.

2. Op het tabblad Winkel voer je het gewenste land in om naar beschikbare eSIM’s te zoeken.

3. Selecteer je gewenste eSIM.

4. Kies je betaalmethode en tik op “Bestelling voltooien”.

5. Ga naar het tabblad “Mijn eSIM’s” en tik op “Gegevens”

6. Installeer je nieuwe eSIM op je apparaat volgens de instructies van de pagina “eSIM installeren/toegang tot gegevens”.