Hvordan ændrer jeg min eSIM-etiket?

De fleste telefoner tillader dig at gemme flere eSIM-profiler og skifte mellem dem efter behov.

Under eSIM-installationen vil din enhed automatisk navngive dit nye eSIM. Bagefter kan du gå til enhedens indstillinger og ændre den.

Vi anbefaler, at du vælger et navn, der nemt identificerer det pågældende eSIM (f.eks. Italien eSIM eller Airalo eSIM).

Følg disse trin for at ændre et eSIMs navn på din iOS- eller Android-enhed.

iOS-enheder

1. GÅ til Indstillinger.
  2. TAP Mobilnetværk eller Mobil.
  3. Tryk på det eSIM, du ønsker at redigere, under SIMs.
  4. Tryk på Mobilnetværk eller Navn på mobilabonnement.
  5. Tryk på standard navn for eSIM.
  6. OMDØB det i feltet Brugerdefineret navn.

Samsung Galaxy-enheder

1. GÅ til Indstillinger.
  2. TRYK PÅ Forbindelser.
  3. Tryk på Håndtering af SIM.
  4. Tryk på den eSIM-profil, du ønsker at redigere.
  5. OMDØB eSIM.
  6. Tryk på Færdig, når du har omdøbt eSIM.

Google Pixel-enheder

1. GÅ til Indstillinger.
  2. Tryk på Netværk og internet
  3. Tryk på SIMs, og vælg det foretrukne eSIM, du vil redigere.
  4. Tryk på blyantssymbolet.
  5. OMDØB eSIM (du kan også ændre farven på navnet).
  6. Tryk på Gem, når du har omdøbt eSIM.

Dit eSIM skulle nu være omdøbt på din enhed. Hvis du skifter mening, skal du ikke være bekymret — du kan omdøbe dit eSIM så mange gange, du vil.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores supportteam, vi hjælper dig gerne.