Hvordan kan jeg genopfylde et eSIM?

Kun genopfyldelige eSIMs kan fyldes op. Du kan tjekke, om dit eSIM er genopfyldeligt eller ej under fanen "Yderligere oplysninger" før køb.

Efter købet kan du finde muligheden "Opfyld" for genopfyldelige eSIMs under fanen "Mine eSIMs".

1. Log ind på din Airalo-konto

2. Gå til Mine eSIMS

3. Tryk på "Opfyld" på det eSIM, du ønsker at tilføje en ny pakke til

4. Vælg den opfyldningspakke, du ønsker

Hvis der ikke er nogen knap til "Opfyldning", eller hvis knappen ikke virker, betyder det, at dit eSIM ikke kan genopfyldes, eller at der er sket et skift af netværksoperatør for dit eSIM. I dette tilfælde skal du købe et nyt eSIM.

Bemærk: Hvis genopfyldningen ikke aktiveres automatisk, skal du følge trinnene nedenfor:

• Genstart din telefon efter at have genopfyldt tjenesten
  • Slå flytilstand til og fra for at genoprette forbindelsen.