Hvordan kan jeg tjekke mit aktuelle dataforbrug?

Du kan finde dit aktuelle dataforbrug under Airalo-kontoen og enhedsindstillinger.

1. Åbn din Airalo-konto
  2. Gå til Mine eSIMs
  3. Vælg det eSIM, du vil tjekke dataforbruget for
  4. Hvis det er tilgængeligt, vil datalinjen vise den mængde data, du har tilbage. Ellers skal du fortsætte som beskrevet under "DATAFORBRUG".

På iOS:

1. Gå til Indstillinger på din enhed
  2. Gå til Mobildata
  3. Den anvendte datamængde kan findes under Aktuel roamingperiode.

Du kan også se instruktionerne fra Apples hjemmeside her.

På Android:

1. Åbn din telefons app med Indstillinger.
  2. Tryk på Netværk og internet
  3. Tryk på Dataforbrug eller Mobilnetværk

Du kan finde dit dataforbrug under Mobil. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte support.