Hvorfor kan jeg ikke se 5G i statuslinjen på min iPhone?

Når du har bekræftet, at din enhed* og eSIM understøtter et 5G-netværk, skulle du kunne oprette forbindelse med en meget højere datahastighed. Hvis du ikke kan se 5G indikeret i din iPhones statuslinje, skal du følge nedenstående trin:
  1. Sørg for, at du befinder dig i et område med 5G-dækning.
  2. Gå til Indstillinger > Mobilnetværk > TRYK på det foretrukne SIM > Indstillinger for mobildata. Hvis Tale & Data har 5G slået til, har din enhed 5G aktiveret. Hvis 5G ikke er en mulighed, understøtter eSIM ikke 5G.
  3. Hvis din enhed har 5G aktiveret, skal du slå Flytilstand til og derefter slå den fra for at oprette forbindelse til et 5G-netværk igen.
  Hvis du stadig ikke kan få en 5G-forbindelse, bedes du kontakte os via vores supportkanaler for at få hjælp. *Kun iPhone 12-modeller eller nyere fungerer med 5G-mobilnetværk. *Et område med 5G-dækning er påkrævet for at oprette forbindelse til et 5G-netværk. Hvis du er for langt væk, kan hastigheden blive langsommere eller blive reduceret til en 4G- eller LTE-forbindelse.