Kan jeg bruge internetdeling (personligt hotspot)?

Ja, du kan godt bruge dit personlige hotspot med dit eSIM, så længe det understøttes af din enhed og netværket.

På iOS:

1. Gå til Indstillinger
  2. Personligt hotspot
  3. Slå “Tillad andre at deltage” til

Gå til din eSIM-installationsside for at tjekke, om APN er påkrævet. Hvis eSIM kræver, at du indstiller APN'en manuelt, skal du også gøre det for APN'en til hotspot:

1. Gå til Indstillinger på din enhed
  2. Gå til Mobildata
  3. Gå til dit eSIM under Mobildataplaner
  4. Gå til Mobilnetværk
  5. I feltet APN for personligt hotspot skal du skrive det APN, der står i installationsoplysningerne for eSIM (kun små bogstaver, kun ét ord)
  6. Lad brugernavn og adgangskode stå tomme

På Android:

Følg disse trin for at slå din enheds hotspot til:

1. Indstil et APN, før du aktiverer hotspot og internetdeling
  2. Fra startskærmen skal du gå til Indstillinger på din enhed (træk notifikationslinjen ned, og tryk på den tandhjulsformede indstillingsknap)
  3. Gå til Netværk og internet
  4. Tryk på "Hotspot og netdeling.
  5. Tryk på "wi-fi-hotspot", og slå "wi-fi-hotspot." til.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte support.