Miten vaihdan eSIMin nimikkeen?

Useimpiin puhelimiin voi tallentaa useita eSIM-profiileja ja vaihtaa niiden välillä tarpeen mukaan.

eSIMiä asennettaessa laitteesi antaa automaattisesti nimen uudelle eSIMille. Voit siirtyä jälkeenpäin laitteen asetuksiin ja vaihtaa sen.

Suosittelemme valitsemaan nimen, josta eSIM on helppo tunnistaa (esim. Italian eSIM tai Airalo eSIM).

Voit vaihtaaeSIMin nimen iOS- tai Android-laitteessa seuraavasti.

iOS-laitteet

1. SIIRRY kohtaan Asetukset.
  2. Napauta Matkapuhelin tai Mobiili.
  3. Napauta muokattavaa eSIMiä kohdassa SIMs.
  4. Napauta Matkapuhelin- tai Mobiilisopimuksen nimi.
  5. Napauta eSIMin oletusnimeä.
  6. Nimeä se uudelleen Mukautettu nimi -kentässä.

Samsung Galaxy -laitteet

1. SIIRRY kohtaan Asetukset.
  2. NAPAUTA Yhteydet.
  3. Napauta SIM-kortin hallinta.
  4. Napauta muokattavaa eSIM-profiilia.
  5. Nimeä eSIM uudelleen.
  6. Napauta Valmis, kun olet nimennyt eSIMin uudelleen.

Google Pixel -laitteet

1. SIIRRY kohtaan Asetukset.
  2. Napauta Verkko ja Internet.
  3. Napauta SIMs ja valitse muokattava ensisijainen eSIM.
  4. Napauta kynäsymbolia.
  5. Nimeä eSIM uudelleen (voit myös vaihtaa nimen väriä).
  6. Napauta Tallenna, kun olet nimennyt eSIMin uudelleen.

eSIMisi nimen tulisi nyt olla vaihdettu laitteessasi. Jos muutat mielesi, ei huolta – voit muokata eSIMin nimeä niin usein kuin haluat.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tukitiimiimme, ja autamme mielellämme.