Voinko saada puheluita ensisijaiseen numerooni?

Kyllä, ensisijaisen numerosi tulisi kyetä vastanottamaan puheluita, jos laitteesi sallii SIM-kortin ja eSIMin aktivoimisen samanaikaisesti. Jos käytät iPhonea, tietyissä malleissa on DSDS (Dual SIM Dual Standby) -teknologia, jonka ansiosta voit olla yhteydessä sekä fyysisen SIM-kortin että eSIMin kautta sananaikaisesti.  Kuitenkin aktiivisten eSIMien maksimimäärä riippuu laitemallista. iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13 ja iPhone 13 Mini -mallessa voi käyttää kahta SIM-korttia, jolloin siinä voi olla kaksi aktiivista eSIMiä tai nano-SIM ja eSIM. iPhone 12 -malleissa, iPhone 11 -malleissa, iPhone XS:ssä, iPhone XS Maxissa ja iPhone XR:ssä on tilaa kahdelle SIM-kortille, kun käytetään nano-SIM-korttia ja eSIMiä, mutta vain yksi eSIM voi olla aktiivinen kerrallaan. Lisätietoja saa laitteen valmistajalta. Pidä myös mieless, että dataverkovierailukustannukset saattavat soveltua puhelupalveluun, operaattorista riippuen.  Jos sinulla on kysyttävää, olet tervetullut ottamaan yhteyttä tukeen.