Jag upplever "PDP Authentication Failure"

Ett PDP-autentiseringsfel kan vara relaterat till dina inställningar eller eSIM-data/validitet.  Kontrollera om du har upplevt följande saker:
  • APN ställs in enligt informationen från din eSIM-installationssida om så krävs (alla gemener och i ett ord)
  • Du har kvar data på ditt eSIM: om du försöker ansluta när det inte finns kvar data kan du få detta fel.
  • Du är ansluten till det nätverk som stöds enligt anvisningarna på installationssidan för ditt eSIM
För att hitta installationssidan för eSIM och alla detaljer, gå till Mina eSIM > Detaljer > Installera eSIM och bläddra nedåt på sidan. Återställ i så fall dina nätverksinställningar. Om ovanstående steg inte hjälper kan du försöka återställa dina nätverksinställningar*:
  • Gå till Inställningar på din enhet
  • Gå till Allmänt
  • Gå till Återställ
  • Gå till Återställ nätverksinställningar
  • Starta om din enhet
*Återställ nätverksinställningar Återställ befintliga WiFi-nätverk och lösenord, mobilinställningar samt VPN- och APN-inställningar.
Om problemet kvarstår, kontakta oss för ytterligare hjälp. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta supporten