Kan jag använda iMessage med mitt eSIM?

Ja, du kan använda iMessage med ditt eSIM.

Tänk på att du kan behöva återställa iMessage efter att du har installerat ditt eSIM. Det gör du genom att följa stegen nedan:

1. Gå till Inställningar på din enhet

2. Gå till Meddelanden

3. Växla iMessage AV

4. Växla iMessage tillaka till PÅ

5. Tryck på Skicka & ta emot

6. Avmarkera ditt nummer och kontrollera att din e-postadress är markerad. På så sätt kan du skicka och ta emot iMessages med endast en dataanslutning.

När du inte längre har ett behov av ditt eSIM och vill byta tillbaka till ditt Primära SIM, kan du göra det genom att följa dessa steg: Inställningar > Meddelanden > Skicka & ta emot och kontrollera ditt telefonnummer igen.

Du kan också se vår video nedan för ytterligare information: