Jag upplever felet "Den här koden är inte längre giltig".

Det här felmeddelandet visas när du försöker lägga till ett eSIM som har lagts till tidigare, eller QR-koden skannades delvis på grund av dålig anslutning.

För att bekräfta om eSIM har installerats eller inte, gör så här:

• Gå till Inställningar
  • Gå till Allmänt
  • Tryck på Om och bläddra nedåt

Om eSIM är installerat och påslaget bör du kunna se ICCID [NUMBER] + en extra siffra så länge eSIM-linjen är "På" under dina mobilabonnemang.

Observera att om eSIM har tagits bort och du försöker installera om det, kommer det inte att vara möjligt.

Å andra sidan, om du installerar eSIM för första gången, kan detta felmeddelande bero på en dålig anslutning, VPN aktiverat eller för många eSIM installerade på enheten.

Följ stegen nedan för att installera ditt eSIM-kort:

1. Inaktivera alla VPN
  2. Se till att du har en bra och stabil internetanslutning
  3. Ta bort alla eSIM-kort som du inte längre kommer att använda
  4. Kontrollera om programvaran är uppdaterad till den senaste versionen
  5. Försök att installera ett eSIM med en annan installationsmetod än tidigare

Om du behöver hjälp, vänligen kontakta oss