Vad ska jag göra om jag inte kan radera ett Airalo eSIM på min Samsung Galaxy S22?

Vissa användare av Samsung Galaxy S22 har rapporterat ett känt problem där de inte kan ta bort en Airalo eSIM-profil från sin enhet eller där SIM-hanteraren inte laddas på grund av ett programfel.  Det här problemet kan vara frustrerande, men oroa dig inte - det finns lösningar som hjälper dig att hantera dina eSIM-enheter tills Samsung släpper en programuppdatering som åtgärdar problemet. Sök efter programvaruuppdateringar. Om en uppdatering finns tillgänglig, ladda ner och installera den.
  1. GÅ till Inställningar.
  2. RULLA NED och TRYCK PÅ Programuppdatering.
  3. TRYCK PÅ Ladda ner och installera.
Ta bort/lägg till ett fysiskt SIM-kort. Detta tvingar SIM-hanteraren att starta om.
  1. För in SIM-borttagningsstiftet i hålet för att frigöra facket.
  2. DRA försiktigt ut facket från fackplatsen.
  3. KONTROLLERA att ett fysiskt SIM-kort finns i facket.
  4. SÄTT tillbaka facket i fackplatsen.
Starta om din enhet. En enkel omstart kan lösa alla tekniska problem.
  1. TRYCK IN och HÅLL NER sidoknappen och knappen för volymminskning samtidigt.
  2. TRYCK PÅ Starta om.
  3. TRYCK PÅ alternativet Starta om igen.
Återställ nätverksinställningarna. Detta återställer alla nätverksinställningar, inklusive Wi-Fi, Mobildata och Bluetooth.
  1. GÅ till Inställningar.
  2. RULLA NED och TRYCK PÅ Allmänt.
  3. TRYCK PÅ Återställning.
  4. TRYCK PÅ Återställ nätverksinställningar.
  5. TRYCK PÅ Återställ inställningar för att bekräfta.
Om problemet med radering av Airalo eSIM kvarstår efter att du har använt lösningarna ovan ska du kontakta Samsung eller din operatör, eftersom problemet kan vara relaterat till enhetens programvara. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vårt supportteam, så hjälper vi dig gärna!