Jag får felmeddelandet "Kan inte slutföra ändring av mobilabonnemang".

Felmeddelandet Kan inte slutföra ändring av mobilabonnemang är relaterat till ett installationsfel som kan orsakas av olika faktorer enligt följande: 1. För många eSIM är installerade på enheten. Med eSIM-kompatibla enheter kan du installera flera eSIM, men beroende på enhetsmodell kan antalet eSIM som du kan ha aktiva samtidigt variera. Till exempel kan iPhones lagra mellan 5 och 10 eSIM beroende på enhetens lagringsutrymme. För mer information, kontakta din telefontillverkare.
  •  Om du bekräftar att du har maximerat enhetens eSIM-lagring. Du kan ta bort dina gamla eSIM på enheten. Du kan läsa instruktionerna om hur du tar bort eSIM här: Hur tar jag bort ett eSIM från min enhet?
2. Mobildata är inaktiverat i enhetens inställningar 3. Försökte installera ett eSIM som redan var installerat: De flesta eSIM-enheter kan bara installeras en gång.
  • Du kan kontrollera om eSIM är installerat på enheten genom att Gå till Inställningar AllmäntOm och bläddra ner för att hitta ICCID (det är ett 20-siffrigt nummer som börjar med 89XXXXXXXXXXXXXXXXXX och slutar med ett slumpmässigt valt extra nummer). Om du bekräftar att ICCID har installerats kan det vara nödvändigt att göra några justeringar för att ansluta. Se din eSIM-installationssida för alla detaljer.
4. Dålig anslutning när du försöker installera eSIM. Detta händer ofta när du använder fartygets wi-fi eller offentligt wi-fi. Om problemet kvarstår, kontakta supporten.