Jag upplever långsamma näthastigheter

Hastigheten är beroende av täckning, överbelastning eller prioritering av den lokala operatören.

Men om ditt eSIM kräver att du manuellt lägger till/uppdaterar dina APN-inställningar - och om du inte gör det korrekt - kan det missförstås som om din anslutning är långsam, medan det i själva verket är ditt eSIM som inte har konfigurerats korrekt.

Om du upplever långsamma nätverkshastigheter, kontrollera om du har uppfyllt alla krav från din eSIM-installationssida och fortsätt enligt nedan:

Om du upplever långsamma nätverkshastigheter efter att ha slutfört ovanstående kan du försöka med följande:

• Ställ bara in enheten på 3G om det är möjligt

• Slå på och av flygplansläget

Om ditt eSIM stöder mer än ett nätverk kan du också prova att välja ett annat nätverk än du för närvarande är ansluten till, för att se om det ger en bättre service.