Jag upplever felmeddelandet "Mobilabonnemang från den här operatören kan inte läggas till".

Det här felet kan visas om du försöker installera ett eSIM på en nätverkslåst enhet.  Du kan kontrollera om din enhet är låst genom att följa stegen nedan:
  1. Gå till Inställningar och Allmänt och tryck på Om.
  2. Under Operatörslås bör du se ett meddelande som säger Inga SIM-begränsningar. Om du inte ser meddelandet ska du kontakta din operatör för att få enheten upplåst.
Om du har bekräftat med din nuvarande operatör att din enhet är upplåst, kontakta supporten