Hur vet jag vilket eSIM som använder data?

Så här kan du ta reda på vilka av dina eSIM som använder data:

På iOS:

Följ dessa steg för att kontrollera vilket eSIM som är valt för data:

1. Gå till Inställningar din enhet
  2. Tryck Mobildata
  3. Gå till Mobildata för att se vilken plan som används för data

Om du har flera eSIM installerade visar enheten de tillgängliga abonnemangen så länge de är “På” under SIM-kort.

På Android-enheter:

(PObservera att dessa steg kan skilja sig åt beroende på vilken enhet du använder. Dessa steg gäller inte för Samsung-enheter).

1. Gå till Inställningar på din enhet
  2. Gå till Nätverk och internet
  3. Gå till Mobilnät för att hitta de aktiva abonnemangen

Om du har flera eSIM installerade anger enheten vilket eSIM som används genom att visa dess etikett. Din eSIM-etikett är det smeknamn du valde för ditt eSIM när du installerade det.

På Samsung-enheter:

1. Gå till Inställningar på din enhet
  2. Gå till Anslutningar
  3. Gå till SIM-korthanteraren
  4. Bläddra nedåt och kontrollera under Förvalt SIM-kort vilken linje som är vald under Mobildata.