Çfarë do të thotë të jeni partner ‘Airalo for Corporates’:

Të qenit një Partner Korporate me Airalo do të thotë se do t'ju ndihmojmë të furnizoni biznesin tuaj me lidhje. Jepni lidhje punonjësve tuaj kudo ku ata udhëtojnë nëpër botë.

Çfarë do të thotë të jeni partner ‘Airalo for Corporates’:

Përmbledhje

Nëse jeni biznes, ju rekomandojmë zgjidhjen tonë të korporatës:

- Punonjësit e biznesit tuaj që janë gjithmonë në lëvizje dhe kërkojnë një zgjidhje eSIM për nevojat e lidhjes së organizatës suaj

- Që doni të menaxhoni centralisht blerjen dhe përdorimin e eSIM-it në mënyrë që punonjësit të fokusohen në atë që bëjnë më mirë

Përmbledhje

Pse duhet të bëheni partner ‘Airalo for Corporates’?

- Blini në masë karta eSIM për punonjësit tuaj duke i ndihmuar të qëndrojnë të lidhur me kartat eSIM në biznesin e tyre ose udhëtimet për argëtim

- Qasje në ekipin tonë të mbështetjes 24/7

- Tarifat më të mira eSIM në industri në mënyrë që të kurseni me shpenzimet e panevojshme dhe të shmangshme të lidhjes

Pse duhet të bëheni partner ‘Airalo for Corporates’?

Kërkon diçka më të personalizuar?

Nëse kërkon një opsion tjetër partneriteti ose nëse të duhet të qartësosh një opsion ekzistues partneriteti, na shkruaj në [email protected] dhe do të të kontaktojmë.