Bëhu pjesë e revolucionit të lidhjes në udhëtim

Partneri me dyqanin e parë dhe lider në botë të kartave eSIM

Airalo | Partner hub

Pse duhet të bashkëpunoni me Airalo?

Si dyqani i parë dhe lider i eSIM-eve në botë, jemi në mision për të ndryshuar mënyrën sesi udhëtarët qëndrojnë të lidhur. Në Airalo, fuqitë tona qëndrojnë te bashkëpunimet tona. Programet tona të partneritetit u sjellin vlera të jashtëzakonshme aksionarëve në ekosistemin e lidhjes në udhëtim:

Plane për

mbi 200

Vende / rajone

Besuar nga

mbi 5 milion

Përdorues

Në dispozicion në

53

Gjuhë vendase

Me shumë kanale

24x7

Mbështetja e klientit

- Një mundësi unike për t'u bërë pjesë e lidhjes me kartat eSIM

- Ndihmoni klientët të qëndrojnë gjithmonë të lidhur kurdo dhe kudo

- Modele të shumta dhe të personalizuara partneriteti për të mbështetur një gamë të gjerë kriteresh biznesi

- Vegla të lehta dhe intuitive

- Komisione tërheqëse

Gjej një model partneriteti që u përshtatet më mirë nevojave të tua

Partnerët API

Si Partner API i Airalo, akseso asetet e markës dhe produkteve tona për të shitur kartat eSIM Airalo direkt në faqen tënde ose aplikacione.

Partnerët e shpërndarjes

Të qenit partner shpërndarjeje i Airalo do të thotë se do t'u rishesësh kartat tona eSIM klientëve tanë ekzistues.

Partnerët filiale

Filial i Airalo do të thotë se je krijues përmbajtjeje ose biznesi digjital dhe mund të ndihmojë në promovimin e markës Airalo dhe kartave eSIM te ndjekësit dhe vizitorët e tu.

BASHKOHU ME NE

Airalo për korporatat

Të qenit partner korporate me Airalo do të thotë se do të ndihmojmë me furnizimin e ekipeve të tua me karta eSIM për të qëndruar i lidhur kur ata udhëtojnë.

Kërkon diçka më të personalizuar?

Nëse kërkon një opsion tjetër partneriteti ose nëse të duhet të qartësosh një opsion ekzistues partneriteti, na shkruaj në [email protected] dhe do të të kontaktojmë.