referral-hero-banner

Pse Referimi Airalo?

Mirë se vini në programin e referimit të Airalo-s! Synimi ynë është t'i sjellim botës lidhje globale përmes kartave eSIM. 

Kur referoni shoqërinë tuaj në aplikacion, duam të sigurohemi që ju të përfitoni diçka, por edhe shoqëria juaj gjithashtu!

Është me përfitim për të dy palët!

Si funksionon Programi i Referimit?

Kur shoqëria juaj regjistrohet në Airalo, duke përdorur kodin unik, ju përfitoni USD $3.00 në Airmoney dhe shoqëria juaj përfiton USD $3.00 në Airmoney. 

Airmoney është monedha e aplikacionit Airalo dhe mund të përdoret për kartën tuaj të ardhshme eSIM, rimbushje ose blerje. 

Sigurohuni që aplikacioni të jetë i përditësuar.

Kushtet e përgjithshme të programit të referimit

Udhëzime hap pas hapi

1. Gjeni Kodin e Referimit

Shkoni te seksioni "Referoni dhe fitoni" të profilit tuaj dhe merrni kodin tuaj unik të referimit (Shembull: MARK801).

2. Ndani Kodin e Referimit me shoqërinë

Tregojini shoqërisë rreth Airalo-s dhe ndani magjinë e teknologjisë eSIM me të. Ndani kodin e referimit nëpërmjet medias sociale, emailit ose mesazheve direkte.

3. Shoqëria juaj përfiton USD $3.00 ulje

Ata përfitojnë USD $3.00 ulje për blerjen e parë të kartës eSIM kur përdorin kodin e referimit kur regjistrohen ose te kasa.

4. Ju përfitoni USD $3.00 kredit

Fitoni USD $3.00 kredit Airmoney kur të përdorin kodin e referimit dhe të kryejnë blerjen e parë. Do të merrni një njoftim sapo të merrni shpërblimin tuaj për referim të suksesshëm. Mund të kontrolloni gjithashtu të gjitha shpërblimet e referimit në seksionin "Referoni dhe fitoni".

5. Përdorni kreditin tuaj falas

Përdorni kreditet e fituara për të blerë eSIM ose rimbushje. Zgjidhni mënyrën e pagesës Airmoney te kasa.

refer-now-referral

Kaq! Është e thjeshtë dhe e lehtë!

REFERO TANI