Çfarë do të thotë të jesh partner API për Airalo:

Si një Partner API i Airalo, do t'ju ofrojmë asetet e markës dhe produktit tonë për të shitur karta eSIM Airalo në faqen tuaj. Konfigurimi ynë është i lehtë dhe mund t'ju lidhim sa hap e mbyll sytë.

Çfarë do të thotë të jesh partner API për Airalo:

Përmbledhje

Mund të jeni kandidati i duhur si një Partner API nëse:

- Operoni një faqe ose aplikacion duke u shitur klientëve zgjidhje udhëtimi ose zgjidhje ndihmëse udhëtimi - p.sh. autoriteteve të tjera transaksionale, linjave ajrore, hoteleve, ofruesve të transportit rrugor, shërbimeve ndihmëse të udhëtimit ose punonjësve të shërbimit të udhëtimit

- Operoni në një platformë të tregtisë elektronike që ofron produkte lidhjeje për klientët tuaj

Përmbledhje

Pse duhet të bëheni parter API për Airalo?

-Integroni planet tona eSIM direkt në uebfaqen tonë ose aplikacion, nëpërmjet API-ve tona praktike dhe ju ofroni klientëve zgjidhje për lidhjen në udhëtime

- Duke u bërë partner me Airalo, ju do t'u ofroni përdoruesve zgjidhjen më të mirë eSIM, e fuqizuar nga kompania më e madhe e eSIM-it në botë

- Një ekip mbështetjeje 24/7 dhe asete të ndërthurura marke që të përdorni

- Lehtësi në integrimin e partnerit API

Pse duhet të bëheni parter API për Airalo?

Kërkon diçka më të personalizuar?

Nëse kërkon një opsion tjetër partneriteti ose nëse të duhet të qartësosh një opsion ekzistues partneriteti, na shkruaj në [email protected] dhe do të të kontaktojmë.